تولد ما
در سال 1374 آموزشگاه قصر دریای زرین با مدیریت نرگس حسینی زاد (حضرتی) فعالیت تخصصی در رشته ی پوست و زیبایی را آغار نمود. بدلیل ضعف بزرگ قانون در بین افراد آرایشگر در ایران و نبود مرجع معتبر برای رشته های زیبایی، نرگس حسینی زاد در سال 1380 اقدام به تاسیس هنرکده ی خجسته نمود. تمامی سر فصل های تدریسی مطابق با آکادمی های روز اروپا و آمریکا تنظیم گشت. بدین ترتیب آموزشگاه خجسته به قطب گریم ایران مبدل گشت. از سال 1384 این آکادمی با نام آکادمی حضرتی به فعالیت خود تا به امروز ادامه داده است.
خلق رشته ی آرایشگر با تکنیک سایه روشن
خلا قانونی موجود در رشته های مراقبت زیبایی با خلق رشته ی آرایشگر با تکنیک سایه روشن توسط نرگس حسینی زاد در سال 1384 مرتفع گردید. دنیای آموزش زیبایی در این سال کاملا متحول گشت. همچنین با نوشتن کتاب آرایشگر با تکنیک سایه روشن، اولین مرجع رسمی و قانونی رشته های مراقبت زیبایی در ایران بوجود آمد.
متاسفانه برخی افراد سودجو با کپی برداری از محتویات کتاب آرایشگر با تکنیک سایه روشن اقدام به تحریف کتاب نموده اند.آنها با قرار دادن کتاب های کپی شده به عنوان مرجع آزمون های فنی و حرفه ای مانع طرح سوالات معقول و علمی در رشته های مراقبت زیبایی در آزمون ها گردیدند.
*با کلیک بر روی عکس روبرو منبع دقیق اظهارات ذکر شده و ویدیوی امها نمودن کتاب های جعلی فاطمه باستانی با پیگیری و شکایت نرگس حسینی زاد قابل مشاهده می باشد.
ارائه ی طرح تفکیک رشته ی آرایش و پیرایش
با پیروی از آکادمی های آمریکایی، کانادایی و اروپایی در رشته ی آرایش و پیرایش نیاز به مباحث علمی بیشتر ضروری گشت . در پی این موضوع با پیشنهاد نرگس حسینی زاد ( حضرتی) و پیگیری های مکرر ایشان از سال 1386 تا 1388 رشته ی آرایش و پیرایش به طور کامل تفکیک گردید.
تدوین استاندارد های شغلی و سرقت آثار توسط افراد سودجو
با تلاش موسس آکادمی حضرتی طرح جامع استاندارد های زیبایی برای بانوان و آقایان با 7200 ساعت فعالیت مستمر پژوهشی تدوین شد. همکاران: خانم ها آذر نامور، رویا تیموری و آقای علیرضا کمالی.
در کل 35 استاندارد شغلی برای بانوان و 28 استاندارد شغلی برای آقایان تدوین گشت. متاسفانه مورد سوءاستفاده ی برخی افراد در سازمان فنی و حرفه ای کشور قرار گرفت. تقریبا 30 رشته از آثار تحریف شده ی این مجموعه بر روی سایت سازمان با اسامی غیر ثبت گردید.
اولین آکادمی تاتوی ایران و ارائه ی طرح محصولات اصل و تقلبی
آکادمی سایه روشن حضرتی از سال 1379 بطور کاملا حرفه ای و براساس متد مدرسه ی الانورا در سوئیس، آموزش های آکادمیک رشته ی تاتو را آغاز نموده است. در سال 1392 به عنوان اولین آموزشگاه رشته ی تاتوی چهره یا همان آرایش دائم زیر نظر سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور مشغول به فعالیت و آموزش تخصصی می باشد. هم اکنون موفق به پرورش بهترین ها در این رشته گردیده است. رشته ی تخصصی و سلامت محور مکیاژ پقمننت توسط افراد دوره دیده ی این آکادمی برای عموم ارائه میگردد.
طرح محصولات اصل و تقلبی و نگارش استاندارد مهندسی فروش محصولات آرایشی بهداشتی توسط این آکادمی انجام شده است. عقد تفاهم نامه ی مشترک بین اتحادیه ی صنف فروشندگان محصولات آرایشی بهداشتی و سازمان آموزش فنی و حرفه ای با اجراییه ی آکادمی حضرتی در تهران و کرمانشاه ارائه گشته است. بدین ترتیب که هر فروشنده یک مشاور در زمینه ی محصولات آرایشی بهداشتی باشد. در این صورت میتواند افراد متقاضی را بدرستی راهنمایی کرده و مانع عرضه ی محصولات تقلبی و مضر گردد. لازم به ذکر است 300 مغازه دار و وارد کننده در این دوره ها شرکت نموده اند.
چشم انداز
بنا بر آن داریم در آکادمی سایه روشن حضرتی با کارگاه های کاملا تخصصی در اشتغال هر چه بیشتر فرزندان این مرز و بوم تلاش نماییم.در نظر داریم تا مدرسه ای مهارتی و تخصصی در رشته های زیبایی و بهداشت و ایمنی با آموزش های شبیه سازی و نوین تاسیس نموده تا امکان تمرین بیشتر را برای متقاضیان بوجود آوریم.
تیم ما
تینا حضرتی
مدیر فنی
مهندس تینا حضرتی مدیر، مسئول مالی و طراح سایت آکادمی حضرتی
نرگس حسینی زاد
مدیر و موسس
نرگس حسینی زاد کارشناسی مدیریت بازرگانی. موسس آکادمی حضرتی. نویسنده ی استاندارد های آموزشی رشته های مراقبت زیبایی و بهداشت و ایمنی سازمان فنی و حرفه ای
نیلوفر حضرتی
متخصص لیزر
نیلوفر حضرتی متخصص لیزر و RF مجموعه